Det er ikke nemt at komme i gang med et nyt deltids-firma, når vejret er så godt som nu 🙂

Pt. står den på have-projekter (og ture til stranden). Det er dog mest ukrudt og bed-anlæggelse så ikke rigtig noget, der er spændende at dele på youtube. Dog skal jeg snart i gang med et cykelskur, det kunne godt være relevant. Cykelskuret bliver ikke den mest avancerede bygning på grunden, men så kan det være jeg kan holde videoen kort for en gangs skyld.

Min video om batteri-bygning har allerede grebet om sig, så jeg er ved at revidere min indholdsstrategi. Jeg tror, at jeg generelt har planer om at have for meget med pr. afsnit, så enten må jeg dele videoen op i flere dele eller også må jeg springe mange af detaljerne over. Men så forsvinder lære-delen og tilbage er vist mest en underholdningsvideo og det er ikke dét jeg vil med kanalen.

Hmm… beslutninger, beslutninger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *